YOUTH Shaklee Skincare Set Kecantikan Bebas Bahan Kimia Merbahaya

Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Cantik dalam dan cantik luaran….diimpikan semua. Namun sekarang lambakan pelbagai jenis skincare amat merisaukan. Adakah  set kecantikan kita guna bebas bahan kimia.

Sekarang anda tidak pelu risau lagi. Shaklee mengeluarkan satu produk baru YOUTH Skincare Bebas Bahan Kimia atau Set Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee. Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda.

 

Jom layan video youth dulu…

Usah anda ragu-ragu lagi tentang set penjagaan kulit YOUTh Shaklee. Ianya bukan sebarang produk. ia adalah produk Premium setanding dengan produk antarabangsa.

YOUTH adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-proses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, sama ada ia cara hidup anda, kerosajkan prsekitaran atau penuaan.

100% wanita dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda

YOUTH menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semula jadi malah dibuktikan secara klinikal. Memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi

Produk YOUTH Bebas Bahan Kimia

Kesemua produk Shaklee direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

100 000 ujian kualiti setiap tahun

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100 000 ujian kuailiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat

Shaklee sentiasa mengutamakan bumi. Kami adalah adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangkan pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita.

100% vegan. Berasaskan tumbuhan

Senarai 1500 bahan yang tidak digunakan dalam formula adalah terlalu panjang untuk disenaraikan. Ini adalah sebahagian daripadanya

 • Lauril sulfat

 • Pewangi sintetik

 • Paraben

 • Pengawet formaldehid

 • EDTA

 • Benzo

 • fenon

 • Phthalates

 • Cyclosilicone

 • Hydroquinone

 • Logam berat

Bahan utama dalam YOUTH

muscadine grape

MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

lotus japonicus

LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

 

schisandra chinensis

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

 

APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

vital repair

VITAL REPAIR+®COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

 

Shaklee terkenal dengan supplemen yang selamat , semulajadi dan berkesan. Oleh dalam produk penjgaan kulit juga sama konsep. Semulajadi, selamat dan berkesan untuk dipakai oleh semua orang.

Gabungan mantap supplemen yang dimakan untuk kesihatan dalaman dengan Set Cantik Youth memberikan kesan yang superb.

Wahai wanita….hargai dirimu yang begitu berharga. Cantikkan  diri, sihatkan badan untuk orang-orang yang kita sayang.  JOm reward diri dengan set skincare YOUTH Shaklee. Yang pasti anda tidak akan menyesal.

Apa-apa persoalan boleh hubungi saya melalui wasap. klik wasap.

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

2 thoughts on “YOUTH Shaklee Skincare Set Kecantikan Bebas Bahan Kimia Merbahaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge