Skincare Youth Shaklee Semula jadi, Selamat dan Terbukti Berkesan

YOUTH Satu-satu nya produk penjagaan kulit yang dihasilkan mealui kajian selama 8 tahun. Semua maklum Shaklee merupakan pengeluar supplemen no 1 di Malaysia. Tapi kenapa sekarang keluarkan produk skincare?. Sebenarnya sebelum ni sudah ada skincare jenama Nutriwhite dan Enfuselle. Youth adalah pengganti kedua-dua produk ini yang lebih bagus dan lebih berkesan.

Inisiatif penghasilan youth adalah kerana rasa bertanggungjawab menghasilkan set skincare yang berasaskan bahan semulajadi, selamat dan berkesan. Dengan moto syarikat ‘Creating Healthier Lives’, bertepatan produk skincare yang tidak memudaratkan malah lebih sihat.

Youth Shaklee Skincare Semulajadi Selamat Berkesan

Paling bagus youth Skincare ialah semua jenis kulit boleh menggunakan set ini. Betul ke???bukan kulit berminyak atau kering perlu guna skincare yang berbeza. Yer…itulah keunikan youth Skincare….kajian yang dijalankan mampu memberi jawapan kepada persoalan itu. 1 set lengkap youth Skincare mengandungi:

 1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakankulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

 

 

 1. PERFECTING SKIN TONER

  Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

 

 1. YOUTH ACTIVATING SERUM

  Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

 

 

 1. AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

  Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

 1. RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi

Youth menawarkan produk yang dicipta secara harmoni denagn alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal. Memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi

 

 

Kesan ini adalah melalui kajian. Tidak ragu-ragu lagi keberkesanan skincare youth.

Apa-apa pertanyaan boleh hubungi saya melalui wasap. ingatlah wanita…dirimu begitu berharga. Reawrd diri anda dengan produk yang terbaik.

Entri berkaitan:

Testimoni Youth Shaklee

Youth Shaklee Bebas Bahan Kimia

Youth Shaklee Selamat Berkesan

Youth Shaklee untuk Merawat Muka Break out

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

1 thought on “Skincare Youth Shaklee Semula jadi, Selamat dan Terbukti Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge