Petua Hilangkan Resdung

Resdung…memang sangat familiar penyakit ini dalam kalangan kita. Ada yang tahap teruk dan ada yang tahap biasa2 saje. Namun resdung ini menyebabkan pengidapnya tidak selesa. Apa yang penting usaha kita untuk mengawal atau memberhentikan penyakit resdung ini. Di sini saya ingin berkongsi cara mudah untuk mengawal dan mengatasi resdung.

summercold

Di sini saya ingin berkongsi testimoni kawan saya yang mengidap resdung. Boleh dikatakan setiap pagi beliau mengalami bersin yang tidak henti2. Tambahan kalau hari sejuk. Mata akan berair dan meyebabkan hidung tidak selesa.

Semua tahu orang yang mengidap resdung alah kepada habuk. Apabila mengemas rumah atau menyapu sampah, memang akan terdedah kepada habuk. Ini menyebabkan beliau terdedah kepada  symptom resdung. Bersin, mata berair, hidung berair dan menyebabkan ketidakselesaan kepada hidung. Tidak tahan dengan keadaan ini beliau mencuba set resdung Shaklee.

Pada awal pengambilann set ini, beliau mengalami healing crisis yang teruk. Bangun pagi mata bertahi, naik gatal2 dan naik jerawat pada bahagian muka. Keluar kahak yang banyak dan busuk. Perubahan yang berlaku menyebabkan beliau rasa takut. Adakah supplemen ini tidak sesuai untuk beliau? Ini menyebabkan beliau  tidak yakin untuk meneruskan supplemen.

Saya menasihatkan beliau supaya bersabar dan menerangkan kenapa berlaku sedemikian. Menerangkan dengan lebih jelas tentang healing krisis yang dihadapinya.

Dengan perkatan yang lebih mudah healing krisis ialah proses tindak balas supplemen terhadap masalah yang dihadapi di dalam badan seseorang. Setiap orang mempunyai symptom healing crisis yang berbeza. Ada yang cepat mengalami healing crisis dan ada yang langsung tidak mengalaminya. Yang penting teruskan pengambilannya dan kena sabar menghadapinya sehingga mendapat keadaan yang normal kembali. Biasanya ia mengambil masa seminggu atau 2minggu sahaja.

Berbalik kepada kawan saya tadi, selepas seminggu ia menjadi normal. Alhamdulillah resdung yang dialami berkurang dan lama-kelamaan ia semakin hilang. Yang penting kena sabar dan konsisten mengambil supplemen.

Yang menggembirakan kawan saya, selain masalah resdung dapat dikawal tetapi bonus kesan2 lain juga turut dirasai kesan daripada pengambilan supplemen ini.

Selepas mengambil set resdung ini, beliau mula yakin dengan kesan pengambilan supplemen ini dan mula berkongsi pengalamannya denagn ahi keluarga dan rakan2 lain.

Alhamdulillah benda yang baik kita kongsikan dengan semua orang supaya dapat merasai bersama2. Apa yang dapat dilihat di sini perlu berani mencuba, baru boleh tahu sama ada ia berkesan untuk kita atau tidak. InsyaAllah anda tidak akan menyesal!!!

Set resdung Shaklee mengandungi:

  • Alfafa : mengurangkan alahan, gatal-gatal

  • VitaminC : meningkatkan ketahanan badan

  • B complex: mengurangkan tekanan

Set Resdung shaklee

Mengapa tunggu lagi…kesihatan amat bernilai untuk kita. Mungkin penawarnya dengan Shaklee. Belum cuba …belum tahu.

Berminat? order di hujung jari saje.

order

klik di sini

 

Sebarang persoalan boleh hubungi saya.

whatsap / sms : 019 965 6193 ( wan )

Fanpage : Rahsia Ummi

SID : 908037

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge