Pengedar Shaklee Ipoh

Berita baik untuk pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Ipoh, Gopeng dan Kampar. Anda hanya perlu menghubungi pengedar berdaftar Suraya Idrus di talian 014-3397839.

2-01

Suraya menawarkan perkhidmatan penghantaran & cash On Deliver (COD) di sekitar Tambun, Gunung Rapat, Simpang Pulai, Station 18 . Untuk yang berada di luar kawasan Perak, Suraya turut menyediakan penghantaran secara Pos keseluruh semenanjung Malaysia , Sabah & Sarawak.

 

Mengapa Anda Perlu Beli Produk Shaklee Dengan Saya?

Suraya menjaminkan penghantaran yang cepat, harga dan konsultasi terbaik bagi memastikan setiap pelanggan mendapat manfaat & kebaikkan SHAKLEE. Suraya mempunyai READY STOK bagi hampir kesemua vitamin SHAKLEE. Justeru, para pelanggan tidak perlu berasa khuatir mereka akan kehabisan stok.

 

Testimonial Produk Shaklee

Produk pertama yang digunakan Set Mengandung, yang banyak membantu Suraya yang mengalami tekanan darah rendah semasa hamil dengan set mengandung yang diambil membantu memberi tenaga dan yang membuat Suraya jatuh hati dengan produk yang diambil kerana dapat menjalani ibadah puasa dengan bertenaga walaupun pada masa itu bekerja mengikut shift malam dan siang dan ada ketika perlu membuat kerja lebih masa.

Kini anak saya telah berusia 3 tahun dan Suraya mengamalkan vitamin Shaklee bagi memastikan bertenaga,sihat & cergas dalam menjalani tugas seharian sebagai seorang isteri,ibu dan pekerja.

 

Sekiranya anda juga mempunyai masalah berkaitan kesihatan , kecantikan dan ingin cergas dalam menjalani kehidupan seharian, saya turut sedia membantu.Apa yang perlu anda buat hanya menghubungi saya melalui talian telefon ataupun secara online di fb ataupun email dan , Suraya akan sedia mendengar dan membantu anda.

 

Setelah merasai keberkesanan dan kebaikkan produk Shaklee ini, Suraya ingin berkongsi kebaikkannya dengan anda di luar sana semua. Bagi memastikan anda turut dapat merasai keberkesan & kebaikkan produk Shaklee Suraya menyediakan konsultasi secara percuma sepanjang pengambilan produk,waktu makan vitamin yang sesuai mengikut permasalahan anda serta tips-tips yang berkaitan.

 

Sekiranya anda berminat untuk membelikan produk Shaklee atau ingin menjana pendapatan Hubungi saya untuk dapatkan harga mampu milik sekarang:

Suraya Idrus
Shaklee ID: 1242919
Call/Whatsapp/SMS: 014-3397839
Emil: sue_5028@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge