Peluang Perniagaan Dengan Shaklee

Adakah anda sedang mencari2  peluang bisnes? Tetapi tidak tahu nak mula di mana dan bagaimana?. Kami di emapayar Shaklee boleh membantu anda. Jangan risau, kami bukan skim cepat kaya, tapi jual barang yang terkenal dengan slogan semulajadi, berkesan dan selamat.

Lihat apa kata CEO Shaklee:

Secara peribadi, saya ingin mengalu-alukan kehadiran anda ke dalam keluarga Shaklee dan tahniah kerana anda telah membuat pilihan untuk sebuah kehidupan yang lebih sihat, dan lebih baik. Kami amat teruja untuk menganugerahkan satu peluang untuk anda mencapai impian dengan berkongsi produk-produk kesihatan semula jadi yang terbaik dengan berjuta-juta orang yang perlu dan mahukan apa yang kami ada.

Kejayaan anda di Shaklee bergantung sepenuhnya pada keazaman anda. Manakala, kami menawarkan produk semula jadi selamat dan terbukti berkesan, serta sokongan latihan, pengiktirafan dan pelan pampasan yang lumayan. Anda pula sebarkan pada yang lain – berkongsi dengan orang diluar sana dengan ilham bahawa manusia boleh mencipta kehidupan yang mereka impikan. Apa yang teramat istimewa tentang Shaklee ialah tiada had atau sempadan selagi anda mampu mencapainya.

Mulakanlah hari ini. Alami sendiri produk-produk hebat kami dan mulakan perniagaan anda. Tetapkan matlamat dan bina pelan tindakan merupakan elemen utama kejayaan anda. Ikuti Panduan Perniagaan ini yang mana ianya dapat membantu anda mencipta sebuah perniagaan yang boleh bertahan ke generasi akan datang.

Kita jarang mendapat peluang untuk mencipta kehidupan yang lebih baik dan dalam masa yang sama dapat membantu orang lain. Saya rasa bertuah menjadi sebahagian daripada Shaklee dan berharap anda sebagai ahli keluarga Shaklee diberikan peluang untuk lebih sihat dan sejahtera serta kehidupan yang lebih bermakna.

Semoga anda dilimpahi dengan kehidupan yang lebih sihat, bahagia serta aman dan makmur.

Salam hormat,
ROGER BARNETT,
Pengerusi dan CEO Shaklee Corporation

Anda ingin menjadi keluarga Shaklee? klik wasap saya, kami akan ceritakan segalanya tentang bisnes shaklee yang memamng terbukti memberi pulangan yang lumayan. Sudah ada ahli keluarga shaklee yang mempunyai pendapatan 5, 6 angka sebulan. Malah layak  digelar jutawan.

Seperti kata Roger Barnett “Kejayaan anda di Shaklee bergantung sepenuhnya pada keazaman anda”. Yer kami sangat tekanlkan perkara ini. Join ahli duduk goyang kaki, bonus berkepuk – kepuk…NO…NO…itu bukan bisnes kami. Selepas berhempas pulas 200%, baru boleh goyang -goyang kaki sikit…tapi tidak sepatutnya begitu…

Kejayaan tidak datang bergolek. Perlu ada ilmu dan kemahiran untik menjalankan bisnes ini secara SMART. Usaha yang dibuat diikuti dengan pulangan yang maksimum. Semuanya ada cara. Hanya yang menjadi ahli Shaklee sahaja akan diberi penerangan secara eksklusif,

InsyaAllah…kita nak tolong ramai kawan2, sahabat-sahabat dekat atau jauh untuk tambah pendapatan keluarga. Zaman sekarang kewangan sangat mencabar. Perlu ada satu bisnes untuk jangka masa yang lama. Bisnes ini juga boleh diwarisi oleh anak2. Jom sama2 mencari peluang bisnes dengan Shaklee. Rezeki, jodoh Allah yang tentukan. Hambanya hanya perlu berusaha. Tak cuba tak tahu.

Ada apa-apa persoalan boleh hubungi saya.

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge