Peluang Bisnes Online Modal Rm80 Saje

Betul ke boleh buat bisnes dengan tmodal kecik?rm80 sahaja?Pada awalnya saya juga tidak percaya..tetapi sekarang saya dah terjebak. Jom rebut peluang bisnes online modal rm80..

Pernah tak anda berfikir nak tambah pendapatan atau nak jana sideincome dengan bisnes?

Tentu ada terlintas nak buat bisnes kan? Sebab semua kita perlu duit…nak kaya…Tapi tak tahu nak buat bisnes apa…

Disini saya ingin kongsikan bagaimana saya boleh jana pendapatan sampingan 4 angka. Saya ada kerja hakiki…bisnes ni sebagai side income. 

Siapa nak bagi kita duit sesaje kan?Hanya bermodalkan rm80 kita boleh dapat keuntungan beribu ringgit. Adakah ini bisnes cepat kaya????

Ohh….tidak…tidak…sama sekali! Ini adalah bisnes jual barang. Banyak jual barang, banyaklah unyung, tak ada jual, tak ada untung. Bukan untung turun dari langit.

Macam mana bisnes modal kecik, untung besar?

Ok…saya mulakan langkah demi bagaimana bisnes ini dapat mengubah hidup anda

Pertama

Rm80 adalah bayaran untuk mengisytiharkan diri sebagai shaklee independence distributor kata lain pengedar shaklee berdikari yang sah.

Bayaran termasuk member kit yang mengandungi manual bisnes dan informasi tentang produk.

Perjalanan anda akan bermula di disini….secara automatik anda dah bersetuju segala terma dan syarat dalm bisnes…Welcome to Shaklee Family !!!

Kedua

Cinta dan sayang kepada bisnes dengan belajar dan tahu tentang produk…dalam shaklee banyak produk. Nak menjual mesti suka, rasa dan kenal produk…kita jual produk, jadi kena ambil tahu produk yang kita nak jual kat orang. Daripada produk kesihatan, kecantikan dan kebersihan rumah

Ketiga

Mulalah menjual….yer menjual di kedai 24 jam beroperasi tanpa sewa…zero modal… kita mula bisnes sekarang.Kedai mana?Kedai kita di seluruh dunia….fb, ig, page, blog, wechat dan pelbagai jenis kedai kita teroka.

Pelbagai teknik pemasaran akan dibimbing dalam group. Kita ada upline yang akan bawa kita dalam dunia perniagaan.semuanya di hujung jari. Sambil2 golek dengan anak- anak, sambil buat bisnes

 

Ke empat

Ambil order, customer bayar….baru proceed order.Pos? Ada dua cara sama ada kita pos sendiri atau shaklee yang tolong poskan. Mudah kan?

Kelima

Dapat keuntungan 2 kali….biar betul??Yes…pertama untung runcit daripada jualan produk…kedua, dapat bonus pada setiap 15 haribulan..best ke best….

Lagi banyak kita jual, lagi berganda keuntungan…

Senang kan? Syarat kelayakan mudah saje….NAK dan BUAT!!

Nak…nak…saje tapi tak BUAT…sampai bila pun bisnes nama bisnes saje.

Jom dengar perkongsian salah seorang SID yang berjaya mendapat income 4, 5 angka setiap bulan
https://vimeo.com/153923904

Best kan….masa tidur pun sale masyukkk…jom sama-sama kita bina bisnes. Group kami akan bimbing anda sampai jadi!!..apa pertanyaan boleh hubungi saya

Whatsapp: 019 965 6193

FB : Wan Norasiah

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

18 thoughts on “Peluang Bisnes Online Modal Rm80 Saje

  1. dulu was-was…lepas terjebak…alhamdulillah…sekarang saya dah dapat merasa income 4 angka sebulan walaupun hanya menjadi seorang suri rumah…

    jom visit blog saya….ketahui menu detoks untuk kurus dan hilangkan jerawat.

  2. Dulu saya fikir nak mulakan biz mesti kena ada modal besar. Ye la, mana nk dapatkan stok, mana nak rolling lagi. Akhirnya tak ke mana. Tak sangka biz shaklee ni modal daftar murah shja. Nice biz & saya tengok ramai yanag dah berjaya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge