Omega Guard Bantu Pelajar Fokus Dalam Kelas

Khasiat Omega Guard Untuk Anak:

Kadang2, anak-anak kurang fokus ketika belajar, dan
mudah lupa apa yang dipelajari…

Kita boleh bantu mereka dengan khasiat minyak Ikan Omega Guard yang diperkaya dengan 120mg DHA dan 180mg EPA.

Superfood yang khusus untuk meningkatkan grey matter dalam otak anak-anak dan membantu lebih banyak sel-sel neuron berhubung.

Hasilnya anak-anak lebih fokus ketika belajar, membantu dalam pemahaman dan juga menguatkan ingatan.

Hanya serendah RM1.50 sehari sahaja..

 

Asid lemak Omega-3 yang terdapat dalam Omega Guard dapat meningkatkan fungsi GREY MATTER. Grey matter adalah komponen otak yg utama yg biasanya dikaitkan dengan mood dan tingkah laku. Ianya berfungsi menghantar signal kepada saraf2 yg lain dan memainkan peranan dalam peningkatan tisu otak di bahagian KEGEMBIRAAN.Klu selalu sedih2, rasa tertekan ambillah omega guard..In shaa Allah dpt bantu..Selain faktor pembelajaran, omega guard penting jugak untukkk👇🏼

  • Lemah Antibodi
  • Asma
  • Ekzema
  • Selsema Anak

Antara khasiat OMEGA GUARD untuk anak anak anda :

Perkembangan Otak
• Membantu dalam perkembangan otak kanak2, kajian menunjukkan kanak2 yg mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas.

Ekzema
• Dapat merawat penyakit eczema dr dalam, biasanya ibu2 ambil alternatif utk menyapu ubat luaran shj tp beberapa lama kemudian akan muncul kembali ttp dgn pengambilan omega 3 dpt mengelakkan mslh eczema utk timbul kembali.

Tingkatkan Imunisasi
• Meningkatkan sistem imunisasi kanak2 dan dapat merawat demam selsema dan batuk kerana Omega 3 ini bersifat panas jd bila dimakan automatik memberi kesan panas dalam badan.

Kurangkan Asma
• Omega 3 ini mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jd ianya amat berkesan utk mengurangkan serangan asma pada kanak2 dan mengurangkan penggunaan inhaler.

Cergas dan Lebih Aktif
• Dengan pengambilan Omega 3 juga didapati kanak2 lebih cergas dan aktif dan membantu meningkatkan fokus kanak2 semasa belajar

Lihat apa kata doktor Zubaidi

Testimoni omega guard

Nak order klik saje sini

 

Nak sembang- sembang boleh contact saya


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge