Kebaikan Mighty 3 Gems Untuk Menyambut Puasa

Ramadhan makin hampir! Semua umat Islam tertunggu2 kehadiran Ramadhan al mubarak ini. Bagi ibu2 yang hamil dan ibu2 yang menyusu, kehadiran Ramadhan akan menimbulkan banyak pertanyaan dan kerisauan. Adakah mereka mampu meneruskan sebulan berpuasa tanpa masalah dan sentiasa bertenaga? Sekarang anda tidak perlu bimbang. Shaklee ada penyelesaiaannya dengan set Mighty 3 Gems.

mighty 3 gems set

Set Mighty 3 Gems terdiri daripada ESP, Mealshakes dan Performance Drink. Asasnya produk ini membekalkan vitamin, tenaga, zat galian dan mengekalkan bendalir badan. Esp, Mealshakes dan Performance Drink kesemuanya berfungsi untuk membekalkan nutrien dan keperluan seharian tubuh agar terus kekal bertenaga sepanjang hari.

Kenapa perlu mengambil set Mighty 3 Gems ini?

Lihat manfaat daripada setiap produk set ini.

Energizing Soy Protein (esp) – sumber protein yang tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.

Meal Shakes – sumber multivitamin terbaik. Bila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

Performance Drink – minuman seperti isotonik tetapi tidak bergas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokokng tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan dan badan akan kekal rasa segar. Dengan itu anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

Siapa yang sesuai mengambil set Mighty 3 Gems?

  • ibu mengandung
  • ibu yang menyusukan anak
  • orang yang bekerja berat
  • warga tua
  • kanak-kanak (yang baru mula puasa)
  • remaja, pelajar

Secara ringkasnya set ini sesuai untuk seisi keluarga. Ibu, bapa, anak dan datuk nenek semua boleh manfaat daripada set ini. Apa kata Ramadhan tahun ini kita sama2 meningkatkan ketahanan badan untuk meningkatkan lagi amalan2 sunat. Bila badan cergas, harti pun rajin nak beramal. Sama2 kita mencari peluang keemasan ini. Tak rugi pun mencuba. Belum cuba belum tahu…..

Harga set Mighty 3 Gems Shaklee ini: (RM 346)

Esp 850g RM150

Meal Shakes 544g RM114

Performance Drink 539g RM82

Nak harga murah? Boleh aje dengan pendaftaran RM75 sebagai member seumur hidup…anda akan dapat harga yang sangat2 berbaloi. Klik sini untuk daftar ahli

Hubungi saya dengan segera untuk mendapatkan konsultasi percuma.

Whatsap / Sms : 019 965 6193 ( wan )

Fanpage : Rahsia Ummi

SID : 908037

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge