Kanser Serviks: Pesakit Bebas Kanser Serviks Dengan Ikhtiar Pengambilan Vivix

Kanser serviks  atau kanser pangkal rahim merupakan kanser organ reproduktif wanita. Kanser ini berada di kedudukan kedua selepas kanser payudara.  Kedua-dua kanser ini sangat menghantui golongan wanita.

Masih ada harapankah kepada pesakit kanser ini? Jawapannya ialah YER…pesakit kanser masih ada harapan selagi mana nyawa dikandug badan. Namun yang utama kena bersifat positif dan sentiasa pandang ke depan

 

Di sini saya kongsikan kisah sebenar Pn  Siti Hanisah Azhari yang diceritakan oleh beliau di dalam Fb beliau.

 

Alhamdulillah, Akhirnya Along Bebas Dari Kanser Servic ikhtiar dengan VIVIX cara yang betul.

————————————————————————–

 

Alhamdulillah,  Terima kasih pada semua yang mendoakan kesihatan Along.

 

6 bulan Along memendam rasa yang tak mungkin sapa pun boleh faham,

 

Sejak 1st day Along dapat result sahkan Along positive kanser servic,

 

Bermacam tanggapan dan andaian berlegar dalam otak ni,

 

Macam mana cukup ke amalan aku,

Macam mana anak-anak aku,

Macam mana suami aku,

Macam mana hutang-hutang aku,

 

Semua menyesakkan otak dan dada,

Semua orang keep bagi semangat,

Fikir positive,

 

Pak Long hampa rilex ja,

” Untung la sayang Allah dah bagi tanda supaya sayang boleh sentiasa bersedia dari sekarang,  tak de mati terkejut tanpa sebab” ayat motivasi sungguhkan dia bagi 😑😑😑

 

Tapi apa pun Along percaya ada hikmah atas apa yang terjadi.

 

Setelah 6 bulan semalam Along kena menghadap doctor pakar  O&G di klinik pakar Hospital Shah Alam untuk procedure ” Calposcopy” untuk kali ke 2.

 

Memang ngeri la Along sampai je klinik terus masuk tandas melebur,

Peel Along turun dari mak kalau ada masalah atau susah hati memang perut automatik memulas,

 

Nurse bagi 2 biji ubat tahan sakit,

terus kena masuk bilik procedure,

 

Allah,  rasa macam nak beranak tengok la segala equipment dalam ni,

 

Nak nagis je rasa sebab takut sangat,

kena salin pakai pakaian disediakan,

baring atas katil yang khas ,

 

Procedure Calposcopy adalah procedure dimana rahim kita dibuka dengan mulut itik dari besi dan dimasukkan camera untuk bahagian yang dijangkiti virus,  bila dah jumpa akan disembur sejenis cecair berwarna untuk yang mana cecair ini akan bertindak balas dengan kawasan jangkitan,  doctor akan ambik sedikit. sample kawasan tersebut dan diambil dengan cara ketip macam ketip kuku tu 😅 sakit la cuba hampa ketip isi hampa sakit dak?

 

Semalam 3 orang doctor hadir masa procedure Along semalam,

Semua doctor terkejut dan asyik tersenyum je,

“Puan rahim puan cantik, tiada infection dah Alhamdulillah”

 

Ya Allah,  nak nangis Along dengar komen-komen doctor semalam,

Hasil doa dari semua Along disahkan BEBAS DARI KANSER SERVIC.

 

Doctor asyik tanya Puan macam mana puan boleh dapat detect kanser servic diperingkat awal ye,  sebab kanser servic ni kanser diam,  means dan stage akhir baru dapat detect biasanya sebab kanser ni tak sakit.

 

” Saya sakit doctor,  hampir tak dapat nak berjalan,  rahim saya membengkak sebelah sebab tu saya datang jugak cek pada pakar dan alhamdulillah dapat detect awal.”😊

 

Alhamdulillah berkat usaha dan istiqomah amalkan vivix, vit c dan alfafa mengikut cara yang betul diajar dalam Team SuperStarz akhirnya dapat hasil yang positive semalam,

Jangkitan Virus yang menyebabkan KANSER SERVIKS Along hilang dan bonusnya Rahim Along look sihat sangat ini bukan Along cakap tau Doctor Pakar sendiri yang komen.

 

Seronok Doctor-Doctor semalam seolah Along ni saudara mereka yang mendapat perkhabaran baik,

 

Begitula komited mereka dalam menjalankan tugas mereka,

Mereka berkongsi rasa suka dan duka dengan pesakit,

 

Mereka begitu menjaga tonasi  suara dan ekpresi wajah dan lenggok badan mereka.

 

Ya Allah,  Along berjanji akan bantu lebih ramai wanita yang mempunyai masalah rahim diluar sana,

 

Along taknak hampa semua lalui apa yang Along dah lalui,

 

Along taknak hampa terpaksa berbaring atas katil ini dan melalui procedure yang telah Along lalui ini,

 

Along taknak hampa tertekan dengan perasaan yang Along tanggung selama 6 bulan lepas,

 

Along taknak hampa dengar suara anak-anak bertanya “Mama,  sakit mama ni boleh bagi mama mati ke,  habis nanti kami nak duduk dengan sapa? kami nak peluk sapa?  kami dah boleh masak sendiri tapi tak sedap macam mama masak”

 

Hampa boleh bayang tak apa perasaan anak-anak masa tu? 😭😭😭

 

Ni Along tak sampaikan lagi berita gembira ni pada anak-anak kami,

Insyaallah Jumaat ni buat majlis kesyukuran kecil sambut birthday anak yang 6 tahun sekali nanti boleh sampaikan pada mereka😘😘

 

Marilah Kita sama-sama menjaga diri kita untuk diri kita dan keluarga tercinta.

 

Jangan ambik enteng kesihatan diri ye,

Jangan Tunggu sakit baru nak chekup,

Jadikan Pam Smear sebagai rutin checkup every year ye.

 

Mohon doa dari semua semoga Along terus sihat dan istiqomah menyebarkan kebaikkan Shaklee kepada semua wanita diluar sana.

Kredit fb Pn Siti Hanisah Zahari

Ikhtiar Vivix Untuk Pesakit Kanser serviks

 

vivix

Formula lazat yang kaya dengan polifenol, yang tergolong dari kumpulan Fitokimia berasaskan tumbuhan membantu dalam menjaga kesihatan sel anda. Vivix dihasilkan oleh campuran botanik Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Gabungan istimewa kami berasaskan daripada Anggur Muscadine, menggunakan proses ekstrak berpaten.

 

Vivix : – Semulajadi – Dalam proses paten – Ramuan utamanya telah dikaji secara klinikal – Eksklusif untuk Shaklee

Keistimewaan vivix

 

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaa

Ingin dapatkan vivix dengan belian online, klik saje di sini

Pastikan anda dapat harga yang lebih murah dengan join ahli sekarang.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

1 thought on “Kanser Serviks: Pesakit Bebas Kanser Serviks Dengan Ikhtiar Pengambilan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge