Lazada Malaysia Big Baby Fair

Berita baik untuk semua ibu dan bapa….dan juga yang bakal menjadi ibu dan bapa…..Shopping time untuk anak2 anda….wah…wah…berita best ni…

Big-Baby-Fair-Lazada-Malaysia

Yer,sekarang Lazada Malaysia sedang mengadakan BIG BABY FAIR yang berlangsung pada 29 Mac 2017 sehingga 2 April 2017….Banyak barangan baby yang murah -murah potongan sehingga 85%…WAHHHH…macam tak percaya kan..

Inilah waktu terbaik untuk ibu dan bapa membeli keperluan anak-anak…kita mesti bijak memilih..pilihan di tangan kita. Buatlah perbandingan harga…semestinya kita nak yang boleh menjimatkan wang kita…So, gunakan peluang 2 hari masih berbaki untuk ¬† mendapatkannya

lazada-malaysia-big-baby-fair-4

Anda boleh dapatkan pelbagai barangan menarik di Lazada Big Baby Fair dengan pelbagai brand. klik2 saje barang sampai depan pintu.

 

stroller : anakku, my dear, sweet cherry

susu formula: dumex, duth lady, anmum

lampin pakai buang: dryper, pet pet, mamypoko

kids learning: poney, lego, kids station

toys: uno, play doh

kids fashion: disney, kiko

botol susu: philip Event, pigeon

Dan……..baaaaaaanyak lagi barang-barang yang murah. klik-klik dan bayar.

Brands-8

Zaman sekarang, masa itu emas. Tak perlu bersesak-sesak di Mall dan stress cari parking. Gunakan kecanggihan teknologi sekarang untuk dapatkan barang dengan hanya tergolek2 di atas katil…kihkihkih…tambahan pula harga yang diberi potongan.

 

Sebagai blogger ada contest sempena Big Baby Fair ni…jom kita jawab bebrapa soalan dari lazada..mungkin anda juga boleh jawab sebagai panduan untuk shopping. Jom check it out

  1. what favourite brand of diapers for your baby(or future baby)?
  2. what is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)?
  3. choose 1 product from Lazada Malaysia you’d like to get for your children (or future children)?

Jawapan kepada soalan diatas. Best kan kalau dapat apa yang kita nak…..

  1. brand diapers yang menjadi pilihan saya ialah  jenama pet pet

Screenshot_20170401-225000

 

2. susu formula pilihan saya dan anak-anak ialah dutch lady

Screenshot_20170401-225325

3. satu produk dari Lazada yang ingin dimiliki sebagai hadiah untuk anak-anak ialah QNIGLO Foldable Four Wheels Scooter with Free Gear. Harga asal RM 200. selepas promosi RM79.20

Screenshot_20170401-230447

 

Berkenan scooter ni sebab abang dan kakak dua2 boleh main. Lagi jiamt berganda. tak giteww.

so jangan lupa singgah ke untuk shopping yang sangat berbaloi-baloi….

nak shopping?

jom klik kat SINI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge