Cara Mudah Jana Pendapatan Lumayan Dari Rumah

Ada ke cara mudah? Yer jika ada ilmu. Bukan skim cepat kaya..NO….NO….Anda buat, anda dapat. Itulah yang biasa mentor kami beritahu. Tak buat…memang susah la. Jana pendapatan dari rumah bukan perkara luar biasa lagi sekarang. Semua orang boleh…dengan syarat kena buat

 

 

Zaman sekarang orang buat bisnes tanpa duduk di  kedai. Orang membeli tanpa pergi ke kedai. Dulu bunyinya pelik, tapi sekarang dah jadi perkara biasa. So macam mana nak menjual tanpa kedai? Jom kita sama2 belajar cara mudah jana pendapatan dari rumah.

Gunakan semua medium di alam maya wujudkan  kedai kita. Bila dah ada kedai, promosi gila-gila kedai yang kita ada. Bilangan kedai kita tak ada had. Nak buat kedai berbelas pun orang tak marah. asalakan tahu nak contro semua kedai kita.

sama konsep kedai yang wujud di bandar-bandar. Macam mana kita minat nak masuk kedai tertentu, begitulah kita kena jadikan kedai kita orang menarik nak masuk kedai kita.

Contohnya kita suka ke kedai A sebab layanannya yang bagus, susun atur yang cantik walaupun kedai A lebih baik mahal berbanding kedai B. Terdapat beberapa faktor yang menarik perhatian pelanggan ke kedai kita. Faktor penarik pelanggan itu perlu diusahakan dan direalisasikan.

Mewujudkan kedai yang banyak dan menarik memberi peratus kedatangan prospek yang tinggi. Jika kedai telah dikenali ramai, tidak susah untuk closed deal permitaan customer.

Pelbagai medium boleh diwujudkan kedai seperti blog, facebook, instagram, page, wechat, pinterest, telegram tweeter dan macam-macam lagi. Semua itu perlu kepada ilmu. Amalkan ilmu yang betul, InsyaAllah anda akan mudah menjana pendapatan lumayan dari rumah.

Tak perlu keluar rumah, hanya klik-klik di hujung jari mampu memberi kepuasan kepada pelanggan. Layan customer dengan sebaik mungkin. Betulkan niat untuk membantu bukan untuk mendapat keuntungan semata-mata.

Dalam Shaklee kita ada sistem untuk run bisnes dari rumah. Semua pihak shaklee yang uruskan. Tak perlu beratur di pejabat pos, hadapi jem atau berpanas, Penegeposan ke seluruh Malaysia diuruskan oleh pihak Shaklee.

Terdapat dua keuntungan dalam bisnes Shaklee. Satu untung runcit dan satu lagi bonus jualan. Lagi banyak kita menjual, lagi banyak keuntungan yang diperolehi. Shaklee merupakan syarikat jualan langsung supplemen. Maka secara tak langsung kita sebagai sid perlu ada ilmu tentang kesihatan dan mengamalakann gaya hidup sihat.

 

Nak tahu lebih detail macam mana bisnes ini mampu menjana pendapatan lumayan, boleh hubungi saya. Banyak benda boleh dikongsi untuk sama-sama menambah pendapatan keluarga dengan cara yang halal dan berkat.

InsyaAllah kualiti hidup dapat ditingkatkan bukan sahaja kaya di dunia, malh kaya juga di akhirat.

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge